Human Dignity in the Law - FERDYNUS, Marcin (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2024)
Recenzja książki: Michał Rupniewski, Human Dignity and the Law: A Personalist Theory (London and New York: Routledge, 2023), pp. 258