Godność i praca. O kształtowaniu się człowieczeństwa - PRÜFER, Paweł (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2025)
Recenzja książki Janusz Mariański, Godność ludzka, praca, bezrobocie i braterstwo w nauczaniu społeczno-moralnym Papieża Franciszka, Akademia Nauk Społecznych i Medycznych w Lublinie, Lublin 2024.