Prawo dla człowieka. Sesja naukowa „Dziedzictwo Czesława Martyniaka w 85. rocznicę śmierci” (KUL, Lublin, 24 V 2024) - CHARZYŃSKI, Rafał; CHARZYŃSKA-WÓJCIK, Magdalena (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2025)
Sprawozdanie z sesji naukowej „Dziedzictwo Czesława Martyniaka w 85. rocznicę śmierci”, która odbyła się 24 maja 2024 roku na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II.