Ku nowym perspektywom interpretacyjnym - ZAJĄCZKOWSKI, Ryszard (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Sprawozdanie z Konferencji pt. „Cyprian Norwid – nowe rozpoznania”, KUL, Lublin, 5-6 XI 2021.