Braterstwo poezji w czasie marnym - BERNACKI, Marek (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Recenzja książki: C. Miłosz, T. Różewicz, Braterstwo poezji. Korespondencja, wiersze i inne dialogi 1947-2013, oprac. E. Pasierski, Wydawnictwo Literackie – Wydawnictwo Warstwy, Kraków 2021.