Radość, która poprzedza radość? - CHABRAJSKA, Dorota (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Recenzja książki: A. Potkay, Hope: A Literary History, Cambridge University Press, Cambridge – New York – Melbourne – New Delhi 2022.