W służbie prawdy i wolności - FILIPIAK, Maria (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2025)
Wypowiedzi papieży Jana Pawła II, Benedykta XVI i Franciszka o odwadze poszukiwania prawdy i dawania jej świadectwa. Bibliografia obejmuje wypowiedzi z lat 1978-2025.