Powrót do źródeł. Sympozja z cyklu „Chrześcijaństwo na Pomorzu. Kultura duchowa i materialna” - KUIK-KALINOWSKA, Adela (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2025)
Niniejsze sprawozdanie dotyczy sympozjum z cyklu "Chrześcijaństwo na Pomorzu. Kultura duchowa i materialna", które odbyło się na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim Jana Pawła II w dniu 24 maja 2024 roku.