Plan na życie w świecie zdominowanym przez sztuczną inteligencję - SZCZĘCH, Damian (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2023)
Recenzja książki: Catrion Campbell, AI by Design: A Plan for Living With Artificial Intelligence, CRC Press, New York 2022.