Świat wieczystej niedzieli. Na marginesie książki Ivana Dimitrijevicia Dysputa o dziele - WRÓBEL, Szymon (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2023)
Recenzja książki: Ivan Dimitrijević, Dysputa o dziele, Fundacja Augusta Hrabiego Cieszkowskiego, Warszawa 2022.