Propozycje „Ethosu” - LEKKA-KOWALIK, Agnieszka (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2023)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Jobst Landgrebe, Barry Smith, Why Machines Will Never Rule the World: Artificial Intelligence without Fear, Routledge, New York – London 2022, ss. 341.