Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2023)
Propozycje „Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL”: Jove Jim S. Aguas, Person, Action and Love: The Philosophical Thoughts of Karol Wojtyla (John Paul II), Manila: University of Santo Tomas Publishing House, 2014.