Społeczna rola mediów - PRÜFER, Paweł (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Recenzja książki: M. Bogunia-Borowska, J. Rzońca, Media dwudziestolecia, Narodowe Centrum Kultury, Warszawa 2022.