Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Przemysław Krzywoszyński and Jan Woleński, Fenomen opery, Kraków: Universitas, 2022.