O relacji religii i gospodarki - MARIAŃSKI, Janusz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Recenzja książki: E. Firlit, M. Hainz, J. Siewierski, Biznes, wartości i religijność w doświadczeniu i opiniach przedsiębiorców, Oficyna Wydawnicza SGH, Warszawa 2022.