Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": J. Ratzinger, Opera omnia, red. K. Góźdź, M. Górecka, t. 3, Bóg wiary i Bóg filozofów. Rozum filozoficzny – Kultura – Europa – Społeczeństwo, Wydawnictwo KUL, Lublin 2021, cz. 1, tłum. J. Merecki SDS, cz. 2, tłum. J. Kobienia.