Propozycje „Ethosu” - GÓRKA, Tomasz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Filozofia kultury, t. 11, red. ks. S. Janeczek, A. Starościc, Wydawnictwo KUL, Lublin 2021.