Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": M. Orłowski, To powinniśmy czynić. Ewangelicka etyka teologiczna w ujęciu ks. Witolda Benedyktowicza (1921-1997), Wydawnictwo Kościoła Ewangelicko-Metodystycznego „Pielgrzym Polski”, Warszawa 2021.