Słowo, prawda i dobro - DUDA, Henryk (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2022)
Sprawozdanie z Ogólnoukraińskiej konferencji naukowej pt. „Literacka twórczość Jana Pawła II – konteksty i nawiązania”, Brzuchowice k. Lwowa, 7-10 X 2021.