Sekularyzacja czy desekularyzacja? - PRÜFER, Paweł (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2021)
Recenzja książki: J. Mariański, Peter Ludwig Berger (1929-2017). Przejście od sekularyzacji do desekularyzacji, Wyższa Szkoła Nauk Społecznych z siedzibą w Lublinie, Lublin 2021.