Na nowo przemyśleć Kosciół - SOCHOŃ, Jan (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2019)
Recenzja książki: A.M. Wierzbicki, Kruche dziedzictwo. Jan Paweł II od nowa. Biblioteka „Więzi”, Warszawa 2018.