Propozycje „Ethosu” - CHUDA, Mirosława (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2019)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": K. Wojtyła, Katolicka etyka społeczna, Instytut Jana Pawła II KUL–Wydawnictwo KUL, Lublin 2018; A. Grzegorczyk, W poszukiwaniu ukrytego sensu. Myśli i szkice, Wydawnictwo Academicon, Lublin 2018.