Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2018)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Alfred M. Wierzbicki, Ulica Bernardyńska, Fundacja Chrońmy Dziedzictwo, patronat Artur Derlikiewicz, zdjęcia Piotr Łucjan, Lublin 2018, ss. 33.