Wspólnota zmęczenia: od zoe do bios? Kilka uwag w związku z esejem Społeczeństwo zmęczenia Byung-Chul Hana - SZYMALA, Katarzyna (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2018)
Recenzja: B.Ch. Han, Społeczeństwo zmęczenia, tłum. M. Sutowski, „Krytyka Polityczna” 45 (2017).