O filozofii Marshalla McLuhana - KUKIEŁKO-ROGOZIŃSKA, Kalina (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2018)
Recenzja książki: B. Knosala, Projekt nauki nowej Marshalla McLuhana. Filozoficzne konsekwencje zmian form komunikacji, Universitas, Kraków 2017.