Zrozumieć rewolucję - GRAD, Paweł (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2018)
Sprawozdanie z Międzynarodowej konferencji „Russian Revolution and the History of Ideas”, PAN, Warszawa, 8-10 XI 2017.