Informacja, czyli: Co, dlaczego i co dalej? - ŁAPIŃSKI, Jacek (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2021)
Recenzja książki: S. Zięba, Informacyjny wymiar wszechświata, życia i człowieka, PWN, Warszawa 2020.