Propozycje „Ethosu” - CHABRAJSKA, Dorota (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2021)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": J.W. Gałkowski, Dobro wspólne a polityka, Instytut Jana Pawła II – Wydawnictwo KUL, Lublin 2020; Michel Houellebecq, Niepogodzony. Antologia osobista 1991-2013, tłum. M. Froński, S. Żuchowski, W.A.B, Warszawa 2021.