Philosophia perennis wobec współczesnych problemów człowieka - PAŃPUCH, Zbigniew (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2020)
Sprawozdanie z XXII Międzynarodowego Sympozjum Metafizycznego z cyklu „Zadania współczesnej metafizyki” pt. „Kim jest człowiek?”, KUL, Lublin, 5 XII 2019.