Konferencje polskich ojców soborowych - BEDNARSKI, Damian (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2019)
Recenzja książki: M. Białkowski, Protokoły konferencji polskich ojców soborowych. Zbiór dokumentów 1962-1965, Wydawnictwo Gaudium, Lublin 2019.