Propozycje „Ethosu” - CHUDA, Mirosława (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2019)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": C. Norwid, Vade-mecum. Transliteracja autografu, oprac. M. Grabowski, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2018; Jarosław Merecki SDS, Osoba i dobro. Szkice o filozofii i teologii osoby Karola Wojtyły–Jana Pawła II, Instytut Jana Pawła II KUL–Wydawnictwo KUL, Lublin 2019.