Wstrząs – wątpienie – zdumienie - BIŁGORAJSKI, Piotr (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2017)
Sprawozdanie z LIX Tygodnia Filozoficznego „Źródła filozofii europejskiej”, KUL, Lublin, 3-6 IV 2017.