Antropologia filozoficzna wobec kryzysu Europy - WÓDKA, Marek (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2016)
Sprawozdanie z Sympozjum „Jana Pawła II antropologiczne podstawy ładu społecznego” KUL, Lublin, 24 X 2016.