Przyszłość filozofii teoretycznej - Welle, Mitchell; Musielewicz, Michael P. (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2016)
Sprawozdanie: OZSW Graduate Conference in Theoretical Philosophy, Radboud University, Nijmegen, 29 IV-1V 2015.