Jan Paweł II w dialogu dwóch kultur - DYBCIAK, Krzysztof (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Sprawozdanie z XI Międzynarodowego spotkania literacko-artystycznego „Dialog dwóch kultur”, Krzemieniec–Lwów–Stawisko, 4-9, 19 IX 2015.