W obronie życia i jego świętości - DUDZIAK, Urszula (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Sprawozdanie z VI Międzynarodowej Konferencji im. ks. prof. dr hab. Tadeusza Stycznia „Wielcy obrońcy życia”, KUL, Lublin, 23 III 2015.