Technika w kontekście moralności - ŁACH, Tomasz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Recenzja książki: The Moral Status of Technical Artefacts, red. P. Kroes, P.P. Verbeek, Springer, Dordrecht 2014.