Między nami (a) maszynami - GARBOWSKI, Marcin (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiej interdyscyplinarnej konferencji naukowej „Nowy wspaniały człowiek”, Uniwersytet Warszawski, Warszawa 16 V 2015.