Meandry współczesnej filozofii człowieka - KURLAK, Justyna (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Sprawozdanie z LVII Tygodnia Filozoficznego „Antropologia na rozdrożu”, KUL, Lublin, 9-12 III 2015.