Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek o postępie nauki i dobru człowieka - FILIPIAK, Maria (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek o postępie nauki i dobru człowieka. Bibliografia wypowiedzi z lat 1978-2015.