Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja; CHUDA, Mirosława (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Język i gra. Rozrachunki z Wittgensteinem, red. Jakub Kloc-Konkołowicz, Adam Lipszyc, Wydział Filozofii i Socjologii Uniwersytetu Warszawskiego, Warszawa 2014; Alfred M. Wierzbicki, Boso, Wydawnictwo Test, Lublin 2015.