Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek – Kultura. Kształcenie. Humanizm - FILIPIAK, Maria (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek – Kultura. Kształcenie. Humanizm. Bibliografia wypowiedzi z lat 1978-2015.