Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja; CHUDA, Mirosława (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": K. Saja, Etyka normatywna. Między konsekwencjalizmem a deontologią, Universitas, Kraków 2015; W kręgu etyki klasycznej. Inspiracje i kontynuacje. Prace dedykowane Profesorowi Tadeuszowi Ślipce z okazji 95. rocznicy urodzin, red. P. Duchliński, D. Dańkowski SJ, Wydawnictwo WAM, Kraków 2015.