Człowiek-opowieść - FITAS, Adam (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Sprawozdanie z Konferencji „Intryga interpretacji. Profesor Władysław Panas (1947-2005) in memoriam”, KUL, Lublin, 23 I 2015.