Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek wobec cierpienia ciała, psychiki i ducha - FILIPIAK, Maria (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek wobec cierpienia ciała, psychiki i ducha. Bibliografia wypowiedzi z lat 1978-2015