Utopia wczoraj, dziś i jutro? - KLONOWSKA, Barbara (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Sprawozdanie z Sympozjum „Głos Pana. Utopie i dystopie w perspektywie filozoficzno-literackiej”, Uniwersytet Jagielloński, Kraków, 20-21 III 2014.