W kręgu zainteresowań utopią - KOLBUSZEWSKA, Zofia (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Sprawozdanie z Międzynarodowej konferencji „Utopia and Nonviolence”, Uniwersytet Karola, Praga, 2-5 VII 2014.