Święty Papież z Polski - FIEJDASZ-BUCZEK, Lidia (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Sprawozdanie z Międzynarodowego sympozjum „Święty pośród świętych. Przed kanonizacją Jana Pawła II”, Lublin, 2 IV 2014.