Czy świat osób się powiększa? - WIERZBICKI, Alfred M. (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Sprawozdanie z Konferencji „Personhood Beyond the Human”, Yale University, New Haven, Connecticut, USA, 6-8 XII 2013.