Czy istnieje wieczność? - ŁUKASIEWICZ, Dariusz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Recenzja książki: I. Ziemiński, Życie wieczne. Przyczynek do eschatologii filozoficznej, Wydawnictwo Polskiej Prowincji Dominikanów „W drodze”–Kolegium Filozoficzno-Teologiczne OO. Dominikanów, Kraków 2013.